| Кой от 3-мата е по-як? | |
|
+5rozaLie Taylor fan <3 Juja.BANG.BANG xD Beautty Crazy.For.Fun^ 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Crazy.For.Fun^ Forum Lover
Брой мнения : 203 Join date : 21.01.2010
| Заглавие: Кой от 3-мата е по-як? Чет Яну 21, 2010 9:16 pm | |
| | |
|
| |
Beautty Администратор
Брой мнения : 264 Join date : 20.01.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
Juja.BANG.BANG xD Forum Lover
Брой мнения : 231 Join date : 22.01.2010
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Пет Яну 22, 2010 7:11 pm | |
| НИИИИИИК | |
|
| |
Beautty Администратор
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Пет Яну 22, 2010 11:53 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Съб Яну 23, 2010 12:27 am | |
| Джо- имааа огромни веждии Ако Кевин му ги нямаше тия грозофилскии бакембардии шеше ее НОТ амаа на .. шш са жени чоека ко да го праийм И Ник не е кой най кво, ама е най сполочливоо изглежащ | |
|
| |
Beautty Администратор
| |
| |
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Съб Яну 23, 2010 1:49 pm | |
| мнее няа отиваа шш е яко ако Джо си оправии веждитее ш стане якк | |
|
| |
Beautty Администратор
| |
| |
Taylor fan <3 Във вихъра!
Брой мнения : 63 Join date : 21.01.2010
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Нед Яну 24, 2010 11:54 am | |
| Ник, ама и Кевин е гот - може да има странен стил и прическа ама е готин и Джо с неговите вежди ама ся като се пострига и като си пусна брада.. Предпочитам Кевин пред него ама преди Джо беше много сладък, а сега... С тая брада.. | |
|
| |
rozaLie Новак
Брой мнения : 21 Join date : 31.01.2010
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Нед Яну 31, 2010 4:48 pm | |
| Ами незнам кое му е тъпото на Кевин! ;]] Иначе за мен и тримата са велики. Всеки е уникален сам по себе си! Принципно, най-си харесвам Ник, но Кевин и Джо също са сладури. Незнам как така Кевин ще е тъп.. Просто ума не ми го побира! | |
|
| |
Нинзи Новак
Брой мнения : 13 Join date : 31.01.2010
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Нед Яну 31, 2010 4:52 pm | |
| Хъм .. нека помисля .. Попринцит най харесвам Джо после Ник и накрая Кевин , защото някък не ми допада .. | |
|
| |
Cookie ♥ Forum Lover
Брой мнения : 145 Join date : 31.01.2010
| |
| |
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Нед Яну 31, 2010 8:33 pm | |
| Аз не знам какво харесват на Джо.. явно момичетата обичат веждииии | |
|
| |
rozaLie Новак
| |
| |
| |
| |
Beautty Администратор
| |
| |
Cookie ♥ Forum Lover
Брой мнения : 145 Join date : 31.01.2010
| |
| |
rozaLie Новак
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Пон Фев 01, 2010 2:49 pm | |
| - Juja.BANG.BANG xD написа:
- Еми не е най важното, ама при положение че е един вид е звезда.. си иска подръжка... вярно е че е забавен и симпатичен.. това не го отричам.. ии кевин има тези качества, ама защо никой не го харесва
МОЛЯ!? Ти чуваш ли се? Ако никой не го харесва, като излиза на сцената няма да има крещящи от фенска любов фенове! Това че, в България повечето, не всички са комплексирани хлапета, които не оценяват дори тези, които не харесват и не зачитат труда, не означава че и по цял свят е така, миличка! България не е цялата вселена. Не случайно има все още Джонас Брадърс, съществуваща като група не във миналото, а във настоящето. Сега сигурно ме плюеш и незнам какво, но това са фактите. Няма ли го Кевин - главният китарист и беквокал на групата, няма да има Джонас Брадърс. Другото което е, какво не му е хубавото? С какво е по-малко от останалите? Мислиш ли, че е по-красив от тях, като си хвана гадже, най-дългата връзка между тримата - 2 години и се ожени, а Ник и Джо дори нямат постоянна връзка. За това ли феновете извън България като чуят Кевин полудяват? За това ли имат блузи, панталони и още какво ли не със ликът на Кевин, а не на Ник и Джо? Защото е грозен. Естествено. Нее, много грешиш! Кевин не е по-малко от Ник и Джо. ;]] Относно веждите на Джо, те си му утиват. Това е чарът му. Колкото Ник е хубав с права коса, толкова и Джо ще е хубав ако си окастри веждите. Което означава, че няма да е хубав! Така че.. Аз също не харесвам например Рияна, но не плюя по нея и не казвам, че не става за нищо, защото всеки е уникален сам по себе си. Тя също има своите успехи и е не по-малко от другите. Вярно, велика е! Има страхотни песни. Това, че не харесваш даден човек, не означава, че не става за нищо! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Пон Фев 01, 2010 8:54 pm | |
| Сега първо, миличка (не мисля че е подходящо, но както и да е ) Да чувам се.. Поне в България не съм чула за много момичета да харесват Кевин. Вярно е и че той си е хубав по негов си начин и че той е някаква част от групата "Няма ли го Кевин - главният китарист и беквокал на групата, няма да има Джонас Брадърс." . Въобще не съм намеквала , че групата ще е по - добре без него. Всеки един от тримата е важен! Второ.Всеки си има вкус. Това предполагам го знаеш. На теб може да ти харесва Джо, на мен Ник, а на някой друг Кевин. Еми не на всички може да им харесва Джо. А и не знам дали ще е по хубав или по - грозен със или без веждите си, важното е , че в СЕГАШНОТО им състояние не ми харесват и едва ли ще си променя мнението (а и аз не го харесвам попринцип). Може и да съм леко повърнохстна, но на мен не ми пука.
- Цитат :
- Това, че не харесваш даден човек, не означава, че не става за нищо!
А сега ми кажи къде казах " Кевин/ Джо е грозен и не става за нищо!" .. О да и не те плюа, псувам и т.н. няма смсл.. всеки с мнението си О да и другоо.. Казано честно не харесвам нито един от групата. Просто Ник е най-добре изглеждащия. И все пак Джонас Брадърс си остават една типична тиийн група за мен, без фенове от 20те нагоре нищо лично | |
|
| |
LisichKa ~ Напреднал!
Брой мнения : 82 Join date : 12.02.2010 Местожителство : In your green eyes~
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Съб Фев 13, 2010 10:10 pm | |
| НИИИИК Ама не минава BoshKyyy | |
|
| |
Cody Във вихъра!
Брой мнения : 33 Join date : 25.08.2011
| Заглавие: Re: Кой от 3-мата е по-як? Чет Авг 25, 2011 9:35 pm | |
| Ами според мен не съм им много голям фен,но Ник според мен е по хубав! | |