The bulgarian funny forum please register^^ |
|
| Вицове | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Beautty Администратор
Брой мнения : 264 Join date : 20.01.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Вицове Пон Яну 25, 2010 4:26 pm | |
| Как ще познаете българката в чужбина? Единствената жена по улиците, която ходи почти без грим, но въпреки това изглежда ПРЕКРАСНО! А как да зарадвате българка в чужбина? Дайте й пари за козметика, след като й разкажете този виц Малкия Иванчо пита: - Лельо, а защо с чичо още нямате деца? - Ами..Иванчо, щъркелът още не ни е донесъл. - Аааа, - казва малкия Иванчо. - ако още вярвате в щъркела, то работата е ясна.Говорят си двама футболни запалянковци. Единия: - Всеки път, когато "ЦСКА" вкара гол на "Левски", моето куче прави салто. - Супер! А в коя посока го прави - предно или задно? - Зависи как ще го ритна.... | |
| | | Crazy.For.Fun^ Forum Lover
Брой мнения : 203 Join date : 21.01.2010
| Заглавие: Re: Вицове Сря Фев 03, 2010 4:36 pm | |
| Най-яки са вицовета за Хари Потър: Рон пита Хари: -Какво ще кажеш, ако ти кажа,че съм спал с Хармаяни? -5 на 1 за мене! | |
| | | Cookie ♥ Forum Lover
Брой мнения : 145 Join date : 31.01.2010
| Заглавие: Re: Вицове Вто Фев 09, 2010 4:42 pm | |
| | |
| | | LisichKa ~ Напреднал!
Брой мнения : 82 Join date : 12.02.2010 Местожителство : In your green eyes~
| Заглавие: Re: Вицове Съб Фев 13, 2010 10:05 pm | |
| Мъж и жена се чудят къде да отидат за годишнината от сватбата си. Мъжът казва: - Съкровище, искам да отида на място където никъде не съм ходил и да правя неща, които никога не съм правил! А тя му отвърнала: - Ами отиди в кухнята и измий чиниите! Един ден Бай Ганьо, Бай Българина и Бай Турчина пътували в самолет. Бай Българина казал: - Вижте най-хубавият апартамент на света! Никой не погледнал. Бай Турчина казал: - Вижте най-хубавата кола на света! Но пак никой не погледнал. А Бай Ганьо казал: - Вижте най-хубавата гола мацка на света! И всички погледнали! Полицай спира мутра и му казва: - Дайте си трите имена, моля. Мутрата вбесен: - Ти луд ли си, бе, а аз после как ще се казвам? Майстор и калфа решили да си говорят в рими. Майстора казал; Майстора Евстати на-ба сестра ти. Калфата казал; - Е, има рима, ама не е вярно, сега съм аз. - Калфата Иванчо на-ба жена ти. - Е, че то няма рима! - Е, няма, ама е вярно! | |
| | | Crazy.For.Fun^ Forum Lover
Брой мнения : 203 Join date : 21.01.2010
| Заглавие: Re: Вицове Чет Апр 01, 2010 11:10 am | |
| Едно момиче каквото и да каже все не му вярвали. Един ден то отишло на лекар. Влязло в кабинета на лекаря: Докторът: Добър ден! Момичето: Добър е да! Докторът: Защо сте дошли тук? Какво ви има? Момичето: Всички мислят, че съм лъжкиня! Докторът: Съжалявам, но не ви вярвам! | |
| | | Cvetoslav Новак
Брой мнения : 23 Join date : 17.09.2011 Age : 29
| Заглавие: Re: Вицове Съб Сеп 17, 2011 2:14 am | |
| Един ден, една стара дама влиза в Канадската Национална Банка с голяма чанта пълна с пари. Тя настоява да говори с президента на банката, защото иска да отвори спестовна сметка и твърди, че има много пари.
След доста разговори и спорове един служител завежда старата дама в офиса на президента.
Президентът я пита колко пари иска да внесе.
Тя отговаря 165.000$, докато оставя парите на бюрото му.
Любопитен, той я пита как е успяла да събере толкова много пари.
Старата дама му отговаря, че се обзалага.
Президентът, доста учуден, я пита: “Как по-точно се обзалагате?”
А старата дама отговаря: “Например, обзалагам се с вас, на 25 000$, че тестисите ви са квадратни.”
Президентът започва да се смее и казва че такива облози не могат да бъдат спечелени!
Старата дама отговаря: “Искате ли да се обзаложим тогава?”
“Разбира се”, казва президента “залагам 25.000$, че тестисите ми не са квадратни”.
Старата дама му казва: “ Добре, съгласна съм, но поради това, че сумата е доста голяма, ще дойда да проверя утре в 10:00 часа с моя адвокат като свидетел, ако това няма да ви накара да се почувствате неудобно”.
“Няма проблем” казва президента на Банката.
Същата вечер президентът е много нервен по отношение на облога. Той прекарва доста време пред огледалото оглеждайки тестисите си, обръщайки ги на различни страни, гледайки ги от различни ъгли, само и само да се увери, че проклетите му тестиси, по никакъв начин не могат да бъдат видяни като квадратни и за да е сигурен, че ще спечели облога.
На другия ден точно в 10:00 старата дама и нейният адвокат пристигат в офиса на президента да потвърдят облога.
Президентът потвърждава облога от предишния ден на стойност 25.000$ ако тестисите му са квадратни.
Старата дама моли президента да свали панталоните си, за да могат тя и адвоката и да виждат всичко и той ги сваля.
Тя се приближава и пита дали може да пипне тестисите му или не.
“Разбира се!”, казва президента, защото е честен човек, “тъй като заложената сума е доста голяма, трябва да сте 100 % сигурна”.
И старата дама започва да опипва тестисите му с усмивка...
В този момент президентът вижда, че адвоката на старата дама пребледнява и започва да удря главата си в стената.
Тоя я пита защо адвоката и реагира по този начин.
А тя му отговаря:
“Може би защото се обзаложих с него на 100.000$, че около 10 часа тази сутрин ще държа в ръцете си тестисите на Президента на Националната Банка на Канада!” | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове | |
| |
| | | | Вицове | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|